App’en der lærer dig et nyt sprog på 3 uger – her er hvordan

Vi har bedt 15 af vores hårdest arbejdende kollegaer om at lære spansk med Babbel i 3 uger. Ingen af dem var eksperter i indlæring og kun få havde mulighed for at dedikere en stor del af deres fritid til at lære et nyt sprog. Så hvordan klarede de sig?

“Hvor store fremskridt kan jeg som middelmådig elev i virkeligheden gøre under mine første ugers studie?” Et uafhængigt studie af forskere på City University of New York (CUNY) og University of South Carolina havde til mål at besvare dette simple spørgsmål ved at evaluere den samlede effektivitet af Babbels spanskkurser. Målingerne blev lavet på baggrund af 391 tilfældigt udvalgte elever og vurderingen af deres sproglige niveau både i begyndelsen og slutningen af eksperimentet.

Så hvad fandt de ud af? Det viser sig at brugere uden sproglig kunnen inden for spansk kun behøvede omtrent 15 timers studietid med Babbel over en periode på to måneder for at dække kravene til et semesters spansk for begyndere!

For selv at teste disse resultater bad vi 15 af vores kollegaer om at lære spansk med Babbel i en periode på 3 uger. Ingen af dem var eksperter i indlæring og kun få havde mulighed for at dedikere en stor del af deres fritid til at lære et nyt sprog.

Selvom resultaterne varierede en del, var konklusionen dog denne: tre uger med Babbel er rigeligt til at påbegynde tale på et nyt sprog. Her tager vi et kig på nogle af nøgleresultaterne fra eksperimentet, og hvordan vores sprogelevers oplevelser er reflekterede deri.

STUDIERESULTAT #1: “Absolutte begyndere uden spanskkundskaber har i gennemsnit brug for 15 timers studietid over en periode på to måneder for at dække kravene for et semesters spansk for begyndere.”

HVAD VORES DELTAGERE SIGER: Vores deltagere var afgjort nybegyndere, og selvom vi ikke nøjagtigt krydstjekkede resultaterne med et spanskpensum, var det tydeligt at de på kort tid gjorde store fremskridt. Derudover udvidede de deres ordforråd til mere end blot “Quiero burrito.” Muy bien.

STUDIERESULTAT #2: “Den gennemsnitlige studietid for den afgørende studiegruppe var på omkring 19 timer eller lidt over to timer per uge.”

HVAD VORES DELTAGERE SIGER: Rent faktisk, ja: Vores forsøgsdeltagere brugte i gennemsnit 2–3 uger om ugen på at lære spansk (hvilket ikke er dårligt for en gruppe af fuldtidsarbejdende). Og som det fremgår i videoerne, var disse få timer om ugen mere end nok til at begynde at tale sproget.

STUDIERESULTAT #3: “Babbels app fungerer ens for mennesker med forskellig baggrund, køn, alder, modersmål, uddannelse, arbejdsstatus, osv.”

HVAD VORES DELTAGERE SIGER: Dette er stensikkert. Forsøgsdeltagerne, som alle gjorde ligelige fremskridt under forsøget, var mænd og kvinder, havde forskellige modersmål og forskellige grader af uddannelsestrin. Men hvad havde de tilfælles (udover en fælles kærlighed for Tapatío)? Babbel, selvfølgelig!

At lære et sprog handler om at tale et sprog og ved hjælp af Babbel var vores nybegyndende forsøgsdeltagere i stand til at starte samtaler efter blot tre uger, hvilket beviser, at Babbel er den hurtigste vej til samtaler i det virkelige liv.

Babbels app har endnu ikke dansk som opsætningssprog, så vi anbefaler, at du downloader appen på engelsk. Dette vil give dig det bredest mulige udvalg af sprog at lære. Hvis du bruger engelsk som dit opsætningssprog, kan du lære i alt 13 sprog - inklusive tysk, fransk, russisk og spansk!
Begynd at lære nu!
Share: