Een taal leren in slechts 15 minuten per dag, hoe werkt dat?

Begin nu met het leren van een nieuwe taal; met slechts 15 minuten studeren per dag boek je al snel vooruitgang.
Een taal leren in slechts 15 minuten per dag, hoe werkt dat?

Een taal leren en snel een hoog niveau bereiken zonder je hele planning om te gooien, kan dat? Babbel biedt een leermethode op basis van regelmaat en evenwicht waarmee je in ongeveer 15 minuten per dag een taal kunt leren. 

💡De methode van Babbel

Bij het leren van een taal is er één basisprincipe waarmee rekening moet worden gehouden: het aantal begrippen dat tegelijk moet worden geleerd, moet beperkt zijn. Stampen is niet nodig!

De meest efficiënte methode: de lesstof opdelen in korte, praktische lessen die herhaald worden.Dat is een van de belangrijkste voordelen van Babbel: deze toepassing is specifiek ontwikkeld om in te spelen op de opslagcapaciteit van het menselijk brein… én de grenzen ervan.

Een taal leren in slechts 15 minuten per dag, hoe werkt dat?

Om doelgericht een taal te leren, raden de experts van Babbel aan om:

  • Te beginnen met de herhalingsoefeningen: besteed 5 minuten aan het herhalen van 10 elementen die je eerder hebt geleerd.
  • Vervolgens begin je met een nieuwe les: ongeveer 15 minuten. 

En dat is hoe je een taal leert in slechts 15 minuten! Makkelijk, nietwaar?

💡Een wetenschappelijke methode die echt werkt

Herhaling is essentieel. Daarom maakt Babbel gebruik van een studiehulpmiddel dat specifiek is ontworpen om informatie te herhalen zodat deze in je geheugen gegrift wordt.

Als je nieuwe woorden leert, bijvoorbeeld bij de beginnerscursus, worden deze woorden door de toepassing geïnventariseerd. Later worden ze in de verschillende stappen van je leertraject opnieuw geïntroduceerd, bijvoorbeeld bij een oefening in spreekvaardigheid of een grammaticales.

Wanneer je de toepassing gebruikt, worden de elementen na elke afgeronde les toegevoegd aan het studiehulpmiddel, dat zo dag na dag en week na week wordt uitgebreid.Zo helpt Babbel je om de taal écht te leren, en niet alleen woordjes te onthouden.

De Babbel-app is nog niet beschikbaar in het Nederlands. Je kunt het beste de Engelse versie downloaden, want vanuit het Engels heb je de meeste keus. Met de Engelse app kun je in totaal 13 talen leren, zoals Duits, Frans, Russisch en Spaans.

Spreek een taal zoals je altijd al had willen doen
Ontdek Babbel!
Share: