Snakk et nytt språk med denne appen

Etter å ha brukt Babbel i kun 3 uker kunne dette testpanelet føre en samtale på spansk. Test det ut selv!

Har du lyst til å lære deg et nytt språk, men sliter med å finne tid og motivasjon? Vi ser den. Det å lære seg noe nytt kan være en utfordrende og tidkrevende oppgave. Men det må ikke nødvendigvis være sånn! Ved hjelp av Babbel kan du lære deg å snakke et nytt språk på bare 3 uker. Det har vi bevis for.

En uavhengig studie gjort av forskere på City University of New York og University of South Carolina vurderte effekten av Babbels spanskkurs ved å måle framgangen til 391 tilfeldig valgte deltakere. Spanskkunnskapene deres ble evaluert både ved begynnelsen og slutten av studien.

Her er det forskerne fant ut:

Start speaking a language with Babbel

  1. «Nybegynnere med null forkunnskaper i spansk trenger i gjennomsnitt 15 timers studium over en periode på to måneder for å dekke kravene til ett semester på universitetsnivå.» (Ja, du leste riktig!)
  2. «Babbel-appen funker like bra uansett kjønn, alder, morsmål, utdanning, yrkesstatus etc.»
  3. «95 % av brukerne i undersøkelsen beskriver Babbel-appen som nyttig og  enkel å bruke.»

Vi ville selv teste ut om nybegynnere kunne lære grunnleggende spansk på bare 3 uker ved hjelp av Babbel. Derfor trommet vi sammen en gjeng Babbel-ansatte som var villige til å ta utfordringen. Ingen av dem var spesielt vant til å lære språk, og få hadde mye fritid de kunne bruke på prosjektet.

Se filmen over for å se hvordan det gikk!

Å lære et nytt språk handler om å snakke et språk. Ved hjelp av Babbel kunne våre testdeltakere føre enkle samtaler på bare 3 uker. Det beviser at Babbel faktisk er den raskeste veien til autentisk kommunikasjon. Punktum.

Babbel-appen finnes foreløpig ikke på norsk, så vi anbefaler at du laster ned appen på engelsk. Dette vil gi deg flest språk å velge mellom – totalt kan du da lære 13 språk, blant annet tysk, fransk, russisk og spansk.

Lyst til å snakke et nytt språk på 3 uker?
Klikk her for å begynne
Share: