Μιλήστε μια νέα γλώσσα σε 3 εβδομάδες με αυτήν την εφαρμογή

Μετά από μόλις 3 εβδομάδες εκμάθησης με την Babbel, αυτοί οι καθημερινοί άνθρωποι μπορούσαν να συζητήσουν στα Ισπανικά. Δείτε το και μόνοι σας!
Author's Avatar

Θέλετε να μάθετε μια ξένη γλώσσα αλλά δεν βρίσκετε το κίνητρο να ξεκινήσετε; Σας καταλαβαίνουμε. Η απόκτηση μιας νέας δεξιότητας μπορεί να απαιτεί αφοσίωση και χρόνο, αλλά υπάρχει λύση! Με την Babbel, μπορείτε να μάθετε να συζητάτε σε μια νέα γλώσσα σε μόλις 3 εβδομάδες. Σε αυτό το άρθρο, θα βρείτε στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Ερευνητές στο City University της Νέας Υόρκης και το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας έλεγξαν σε μια ανεξάρτητη μελέτη , την αποδοτικότητα των μαθημάτων Ισπανικών της Babbel εξετάζοντας την πρόοδο 391 τυχαία επιλεγμένων μαθητών και αξιολογώντας τις γνώσεις τους στα Ισπανικά στο αρχικό και τελικό στάδιο της μελέτης.

Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

  1. Μαθητές με καμία πρώτερη γνώση Ισπανικών χρειάστηκαν περίπου 15 ώρες μελέτης σε διάστημα δύο μηνών για να καλύψουν τις απαιτήσεις ενός ακαδημαϊκού εξαμήνου εκμάθησης Ισπανικών.”
  2. “Η εφαρμογή Babbel ενδείκνυται για ανθρώπους κάθε φύλου, ηλικίας, μητρικής γλώσσας, εκπαιδευτικού επιπέδου, επαγγελματικής κατάστασης, κ.λπ.”
  3. “Το 95% των χρηστών που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσαν ότι η Babbel είναι εύχρηστη και χρήσιμη για την εκμάθηση μιας νέας γλώσσας.”

 

Θέλαμε να επιβεβαιώσουμε ότι μαθητές ανάλογου δείγματος θα κατάφερναν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις στα Ισπανικά μετά από μόλις 3 εβδομάδες χρήσης της Babbel. Έτσι, καλέσαμε μερικούς εργαζόμενους της Babbel και τους ζητήσαμε να συμμετάσχουν σε μια πανομοιότυπη πρόκληση. Κανείς τους δεν είχε κάνει μαθήματα Ισπανικών στο παρελθόν, κι ελάχιστοι είχαν αρκετό χρόνο να επενδύσουν σε αυτή τη δοκιμασία.

 

Δείτε πώς τα πήγαν στο παραπάνω βίντεο!

 

Η εκμάθηση μιας γλώσσας αφορά τη δυνατότητα παραγωγής προφορικού λόγου και, με τη βοήθεια της Babbel, όσοι αρχάριοι συμμετείχαν στην πρόκλησή μας κατάφεραν να συμμετέχουν σε καθημερινές συνομιλίες στη νέα γλώσσα εκμάθησής τους σε μόλις τρεις εβδομάδες, αποδεικνύοντας ότι η Babbel είναι, πράγματι, ο πιο κατάλληλος τρόπος διδασκαλίας για να ξεκινήσετε να μιλάτε μια νέα γλώσσα.

 

Η εφαρμογή Babbel δεν υποστηρίζει ακόμα τα Ελληνικά ως γλώσσα προβολής, οπότε συνιστούμε να κατεβάσετε την εφαρμογή στα Αγγλικά. Με τα Αγγλικά ως γλώσσα προβολής, μπορείτε να μάθετε συνολικά 13 γλώσσες όπως, μεταξύ άλλων, Γερμανικά, Γαλλικά, Ρωσικά και Ισπανικά!

Είστε έτοιμοι να μάθετε να μιλάτε μια νέα γλώσσα σε 3 εβδομάδες;
Κάντε κλικ εδώ για να ξεκινήσετε
Pick a language to speak