5 grunde til hvorfor millioner af mennesker betaler for at lære et nyt sprog med denne app

Millioner af mennesker har vendt blikket mod teknologi for at hjælpe dem lære et nyt sprog. Hvorfor er app-baseret læring så populær og hvilke fordele har det sammenlignet med mere traditionelle metoder?

I 2007 satte sprogeksperterne hos Babbel sig for at skabe en måde hvor sproglæring skulle blive nemt, effektivt og tilgængeligt for alle. Spoler man ti år frem i tiden er de fire grundlæggere vokset til over 400 sprogentusiaster, en gruppe af lingvister, lærere, flersprogede og indholdsskabere som sammensætter kurser til fjorten forskellige fremmedsprog ud fra syv forskellige modersmål. Det giver i alt 98 kombinationer af individuelt, skræddersyede kurser. Så hvordan fungerer det?
Tallene taler for sig selv: Millioner af mennesker betaler for at lære sprog med Babbel, og antallet stiger fortsat dagligt.

Prøv selv Babbel i dag med en gratis Babbel-lektion!

Men hvorfor er Babbel-appen blevet så populær? Her er vores top fem grunde:


1. Folket

Fra at være en larmende hob af sprogentusiaster der arbejder på et loft i Kreuzberg-nabolaget i Berlin har Babbels hovedkvarter siden vokset sig til at at være et hus med et bredt spænd af eksperter, forbundet af et fælles mål om at skabe de bedst mulige redskaber til sproglæring. Det lyder måske en smule … ophøjet, men som Alphabets Eric Schmidt udtalte: “En så åbenlys ambition besidder en stærk tiltrækningskraft.”.
For en virksomhed der kræver specialister i 98 sprogkombinationer er denne tiltrækningskraft indbygget for at finde de rigtige personer, hvad end det er en spansk lingvist som kan designe et kursus på polsk eller om det er en grafisk designer der kan hjælpe med at kreere udseendet og følelsen på tværs af syv opsætningssprog.

Dette imperativ af multisproget, interkulturel ekspertise har beriget virksomheden med en ganske unik topografi af kundskaber og et uforligneligt potentiale for innovation inden for sproglæringens verden.

2. Produktet og dets service

App-baseret læring bringer et par medfødte fordele med sig. Det er bekvemt: Du har din smartphone med dig det meste af tiden, fuldt opladet og klar til at vejlede dig gennem nutidens labyrint af dit liv: lige fra et let prik til at snooze om morgenen til den emoji-berigede godnat-besked, du sammensætter til din kære inden sengetid.

At bruge din smartphone til at lære et nyt sprog gør det nemt at tilpasse dine lektioner til dine daglige rutiner. Og så tager de kun 15–20 minutter per lektion!

Derudover er et onlineprodukt altid udsat for opdateringer og forbedringer, hvilket slører forskellen på produkt og service. En Babbel-elevs fremskridt bliver målt og de sværere dele af kurserne optimeres for at sikre at information bliver overbragt så effektivt som muligt. Ja, alt det der tyske grammatik virker måske til tider kompliceret, og ja, nogle af de der franske ord ser overhovedet ikke ud som de udtales, men det er præcis her Babbel bliver din højre hånd: Dens stolthed bygger på at simplificere dét, der ellers virker kompliceret.

3. Eleverne

Alle de mange millioner elever har hver især deres egen historie, deres egne grunde til at lære et nyt sprog. I og med at Babbel ofte er i kontakt med dem, er nogle særligt inspirerende fortællinger dukket op. Gianni er, for eksempel, højst sandsynligt vores ældste elev, med en alder på 102. Han er en italiensk teknologielsker som længe har brugt Skype til at kommunikere med sin datter i New York og som nyder at træne sit engelsk med sit oldebarns barnepige. Cecilia er også italiener, men har været bosat mange år i udlandet og taler flere forskellige sprog. Hun bruger nu Babbel til at lære tysk med et henblik på at flytte til Berlin inden for de næste par år.

Babbels ansatte er også flittige Babbel-brugere. Vi har været med i utallige udfordringer, så som den ovenstående, for at se hvor meget vi er i stand til at lære inden for en tidsfrist, lige meget om det er tyrkisk på syv dage eller fransk på en arbejdsuge …

4. Magasinet

Babbels magasin blev grundlagt i 2014 med et mål om at promovere underholdende, lærerige artikler, illustrationer og videoer til emner om sprog og kultur.

Magasinet er skrevet i syv forskellige sprog, engelsk, fransk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk og svensk og har et gennemsnit på over ti millioner besøgende hver måned.

Redaktionen består nu af tretten mennesker fra otte forskellige lande som giver dig læsestof om alt fra den sejeste slang i forskellige lande til bøger, filmanmeldelser og videnskaben bag sprogtilegnelse. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du nemt registrere dig hos Babbel og modtage de seneste nyheder fra vores magasin.

5. Fremtiden

Kunstig intelligens, virtuel virkelighed, udvidet virkelighed … Videnskabelig fiktion er hurtigt blevet til videnskabelig virkelighed. Uddannelsesindustrien har ofte været sløve efterløbere i forhold til andre industrier, så som spil- eller rejseindustrien, når det kommer til at adoptere og udvikle ny digital teknologi. Babbel bestræber sig på at ændre dette ved at drive innovation i takt med uddannelsen og samtidigt at imødegå den stigende tendens for uformel, selvstyret læring, der er kendetegnende for informationsalderen.

 

Babbels app har endnu ikke dansk som opsætningssprog, så vi anbefaler, at du downloader appen på engelsk. Dette vil give dig det bredest mulige udvalg af sprog at lære. Hvis du bruger engelsk som dit opsætningssprog, kan du lære i alt 13 sprog - inklusive tysk, fransk, russisk og spansk!
Begynd at lære nu!
Share: