Leer in 3 weken een nieuwe taal met deze app

Na slechts 3 weken met Babbel leren konden deze gewone mensen al gesprekken voeren in het Spaans. Probeer het ook!

Je wilt een nieuwe taal leren, maar hebt geen tijd of kunt jezelf maar niet motiveren om de eerste stap te zetten? We begrijpen je. Een nieuwe vaardigheid opdoen is een uitdagend en tijdrovend proces. Maar dat hoeft het niet te zijn. Met Babbel leer je echte gesprekken voeren in slechts 3 weken. En we hebben bewijs dat het werkt.

Onafhankelijk onderzoek door wetenschappers aan de City University of New York en de University of South Carolina heeft de algehele effectiviteit van de Babbel cursus Spaans getest door het leerproces van 391 willekeurig geselecteerde cursisten te observeren en hun kennis van het Spaans aan het begin en het einde van de studie te beoordelen.

Dit is wat ze ontdekten:

  1. Beginners zonder voorkennis van het Spaans hebben gemiddeld 15 lesuren over een periode van twee maanden nodig om het niveau van een college-semester Spaans te evenaren (Niet gek, toch?)
  2. “De Babbel app is voor mensen met verschillende geslachten, leeftijden, moedertalen, opleidingsniveau’s, beroepen enz. even effectief.”
  3. “95% van de ondervraagde gebruikers zegt dat Babbel ‘erg gebruiksvriendelijk’ en ‘nuttig‘ is.”

Wij wilden met eigen ogen zien of beginners basiskennis van het Spaans kunnen opdoen door slechts 3 weken lang Babbel te gebruiken. We trommelden verschillende Babbel medewerkers op om de uitdaging aan te gaan. Geen van hen was een gevorderde cursist, en maar weinigen hadden veel vrije tijd te besteden aan het leren van een taal.

In de video hierboven zie je hoe het ze gelukt is!

Een taal leren betekent een taal kunnen spreken, en met hulp van Babbel konden de deelnemers aan de beginnerscursus na drie weken basisgesprekken voeren. Daarmee hebben zij bewezen dat Babbel inderdaad de kortste weg naar gesprekken voor het echte leven is. Punt uit.

De Babbel app biedt Nederlands momenteel nog niet als weergavetaal aan, daarom raden we je aan de app in het Engels te downloaden. Hiermee staat het meest complete aanbod aan talen tot je beschikking. Als je Engels als weergavetaal instelt, kun je maarliefst 13 talen leren, waaronder Duits, Frans, Russisch en Spaans!

Klaar om een nieuwe taal te leren in 3 weken?
Klik Hier Om Te Beginnen
Share: