Sovellus, joka opettaa sinulle uuden kielen kolmessa viikossa

Nämä aivan tavalliset ihmiset puhuvat espanjaa opiskeltuaan sitä itsenäisesti Babbel-sovelluksen avulla vain kolmen viikon ajan. Tutustu ja innostu itsekin!

Haluaisitko oppia uuden kielen, mutta aika on rajallista ja motivaatio karkuteillä? Ymmärrämme yskän. Uuden taidon opetteleminen voi tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta ja aikaa vievältä haasteelta. Se voi kuitenkin olla myös valtavan helppoa! Babbelin avulla opit juttelemaan uudella kielellä jo kolmessa viikossa. Meillä on myös todistusaineistoa väitteemme tueksi.

New York Cityn ja Etelä-Carolinan yliopistojen tutkijoiden puolueettomassa tutkimuksessa arvioitiin Babbelin espanjan kurssien yleistä tehokkuutta. Tutkimuksessa seurattiin 391 satunnaisesti valitun oppijan edistymistä arvioimalla osallistujien taitotaso espanjan kielessä tutkimuksen alussa ja lopussa.

Tutkijoiden havainnot:

Parla un idioma nou en 3 setmanes amb aquesta app

  1. Espanjan opinnot täysin alkeistasolta aloittaneet käyttäjät saavuttivat yhtä yliopistolukukautta vastaavat espanjan perustaidot opiskelemalla keskimäärin 15 tuntia kahden kuukauden aikana.” (Aika vakuuttavaa, eikö?)
  2. ”Babbel-sovellus toimii yhtä hyvin kaikille – sukupuolesta, iästä, äidinkielestä, koulutuksesta, yhteiskunnallisesta asemasta tms. riippumatta.”
  3. ”95 % tutkimuksessa mukana olleista käyttäjistä totesivat, että Babbel on ”helppokäyttöinen” ja ”hyödyllinen”.”

Halusimme nähdä omin silmin, oppivatko aloittelijat Babbelin avulla perustason espanjaa vain kolmessa viikossa. Heitimme haasteen useille Babbelin työntekijöille. Kukaan heistä ei ole erityisen nopea oppija, ja harvoilta liikenee riittävästi vapaa-aikaa kielen opiskeluun.

Katso edellä oleva video niin näet, kuinka he pärjäsivät!

Kieltä opitaan puhumalla, ja haasteeseen osallistuneet aloittelijamme oppivat Babbelin avulla perustason keskustelutaidot vain kolmessa viikossa. Tämä todistaa, että Babbel todellakin on lyhin reitti arkisiin jutteluhetkiin. Piste.

Koska Babbel-sovellusta ei voi vielä käyttää suomeksi, lataathan sovelluksen englanninkielisenä. Näin pääset valitsemaan opiskeltavan kielen mahdollisimman kattavasta valikoimasta. Jos olet valinnut sovelluksen kieleksi englannin, voit opiskella yhteensä 13 kieltä. Esimerkiksi saksaa, ranskaa, venäjää ja espanjaa!

Oletko valmis puhumaan uutta kieltä kolmessa viikossa?
Aloita napsauttamalla tätä
Share: