Lær at tale et nyt sprog på 3 uger med denne app

Efter blot 3 ugers læring med Babbel var disse helt almindelige mennesker klar til at have en samtale på spansk. Læs mere her!

Du vil gerne lære et nyt sprog, men kan ikke finde hverken tiden eller motivation til at gå i gang? Vi forstår dig godt. At tilegne sig nye kompetencer kan være et overvældende og tidskrævende projekt. Men det behøver det ikke være! Med Babbel kan du blive klar til at have en samtale på et nyt sprog på kun 3 uger. Og vi har beviser der bakker det op.

Et uafhængigt studie foretaget af forskere fra City University of New York og University of South Carolina evaluerede den overordnede virkning af Babbels spanskkurser ved at måle 391 tilfældigt udvalgte elevers fremgang og vurdere deltagernes færdigheder i starten og i slutningen af undersøgelsen.

Her er hvad de fandt ud af:

  1.  “Brugere der er nybegyndere og ikke har noget kendskab til spansk, har i gennemsnit brug for 15 timers indlæring over en periode på to måneder for at kunne opfylde kravene til et semesters spansk.” (Ikke dårligt, hva’?)
  2.  “Babbels app virker ens for folk af forskellige køn, alder, modersmål, uddannelse, beskæftigelsesstatus, osv.”
  3.  “95% af de udspurgte brugere sagde at Babbel er ‘nemt at bruge’ og ‘nyttigt’.”

Vi ville gerne selv se hvorvidt begyndere kunne lære grundlæggende spansk efter kun 3 ugers brug af Babbel. Så vi samlede adskillige af Babbels medarbejdere til selv at påtage sig udfordringen. Ingen af dem var erfarne elever, og kun få havde meget fritid at dedikere til at lære et nyt sprog.

Se videoen ovenfor for at se hvordan de klarede sig!

At lære et sprog handler om at snakke et sprog. Ved hjælp af Babbel var vores deltagere i stand til at have basale samtaler efter blot 3 uger hvilket understøtter at Babbel helt afgjort er den hurtigste vej til at kunne klare samtaler i det virkelige liv. Punktum.

Babbels app har endnu ikke dansk som opsætningssprog, så vi anbefaler at du downloader appen på engelsk. Dette vil give dig det bredest mulige udvalg af sprog at lære. Hvis du bruger engelsk som dit opsætningssprog, kan du lære i alt 13 sprog — inklusive tysk, fransk, russisk og spansk!

Klar til at tale et nyt sprog på 3 uger?
Klik her for at begynde
Share: