Med denne app, udarbejdet af 100+ sprogeksperter, vil du kunne tale et nyt sprog på 3 uger

Over 100 sprogeksperter knokler i øjeblikket på Babbels hovedkontor for at udvikle den bedste sproglæringsapp nogensinde. Over én million aktive brugere er allerede overbevist. Men hvem er menneskerne bag appen? Og hvad er det de gør rigtigt?

Hvor mange mennesker kræver det at skabe en række af prisbelønnede sprogkurser? Hos Babbel har vi et team på over 100 lingvister og sprogeksperter som arbejder sammen på én etage af vores kontor i Berlin: nok en af de mest flersprogede arbejdspladser i Tysklands hovedstad. Her sidder en italiener der taler russisk, fransk, tysk, engelsk og finsk ved siden af en tysker der snakker spansk, portugisisk og engelsk. Og de er – naturligvis – alle i gang med at lære endnu flere sprog.

Udover blot at se hvor mange polygloter Babbel kan samle i samme rum, er der en mere seriøs hensigt med dette: at skræddersy fremragende sprogkurser, der får dig til at tale et nyt sprog hurtigst muligt. Så hurtigt, at nye undersøgelser rent faktisk viser at selv begyndere, som netop er påbegyndt et nyt sprog, i gennemsnit kun har brug for 15 timers studie over en periode på to måneder for at leve op til kravene til et semesters undervisning. Så hvordan formår de at gøre dette? Lad os tage et nærmere kig.

1.  Vores app er nem at bruge

Vi tror på at din tid og energi er værdifulde—derfor er vores app designet til at være nem at bruge og at have et brugervenligt udseende der hjælper dig med at lære et nyt sprog. Informative tips, hjælpsom assistance og et overblik over læringsindholdet står til rådighed lige når du har brug for det. Dette intuitive design leder din opmærksomhed til dét der er vigtigt for dig: det at lære et sprog. Du er blot et enkelt klik fra en succesfuld indlæringsoplevelse.

For at holde fokus på dine mål, motiverer vi dig med sjove måder at lære på: at swipe, at skrive og at klikke er alle sammen inddraget i undervisningen hvilket hjælper dig med at øve dit nye ordforråd på forskellige måder! For at bevare fleksibiliteten er vores app tilgængelig på alle dine enheder: computer, tablet og smartphone.

Og skulle du have lyst til at spørge os om noget direkte, sidder vores kundeserviceteam altid klar til at velkomme dig og dine spørgsmål via e-mail, chat eller telefon.

2.  Vi designer kurser der får dig klar til at føre en samtale så hurtigt som muligt

Måske har I set den britiske komiker Eddie Izzards sketch hvor han ubesværet genfortæller sætninger fra sin franskundervisning i skolen: “Musen er under bordet” og “Aben er på grenen.” Som altid med god komik, er det sjovt, fordi det er sandt. Generationer af sprogelever kan nok genkende den beklagelige følelse af at være i stand til succesfuldt at konstruere semi-funktionelle sætninger (fx hvis du er i en fransk zoologisk have), men samtidigt at have problemer med helt basale dagligdagsopgaver såsom at købe en flaske vand i en butik.

Hos Babbel mener vi det er vigtigere at holde sig selv hydreret end at kunne skelne mellem abers placering, derfor undgår vi indøvning af abstrakt grammatik og ordforråd, og fokuserer i stedet på realistiske samtaler. Efter det første forløb vil du kunne introducere dig selv, fortælle om hvor du kommer fra, hvordan du har det, hvordan du er nået til hvor du er—og allervigtigst: fortælle hvad du har lyst til at drikke. Du kan selv vælge det sprog du har lyst til at lære her. Vælg spansk og du vil kunne bestille sangria på din lokale tapasbar på samme tidspunkt i morgen (medmindre du lige nu læser dette ved morgenmadstid. I så fald vil jeg anbefale dig at du går efter en cortado!).

3.  Vi laver kurser der passer perfekt ind i din daglige rutine

Den mest brugte undskyldning vi hører for ikke at lære et nyt sprog er: “ikke nok tid.”

Folk er travle nu til dags. Din dag ligner måske også det første Lego™ tårn du nogensinde byggede: klodser af aftaler stablet vaklende ovenpå hinanden. Er det så ikke på tide at du holder en pause og tager på ferie snart? Men før du gør så, forkæl dig selv med et par af Babbels kurser. Hvert enkelt er designet til at tage dig 10-15 minutter og er den ideelle ledsager i toget på vej til arbejde, i frokostpausen eller over et glas rødvin og den der velfortjente alenetid efter arbejde.

4.  Vi er prisbelønnede innovatører som konstant arbejder på at forbedre vores produkt

Babbel er ikke en bog du køber og læser (eller ignorerer), og du behøver heller ikke vente på den nyeste udgave for opdateringer og forbedringer. Faktisk arbejder vi hele tiden på at optimere kursernes effektivitet. Dette kan gøres med din eksplicitte eller implicitte hjælp. Hvad betyder det? Det betyder at vi enten observerer at en høj procent af vores brugere har problemer på et afgørende tidspunkt i kurset og at vi så arbejder på at gøre det mere forståeligt, eller at du sender os en e-mail med dine forslag til forbedringer som videreformidles direkte til vores lingvister og sprogeksperter. Se dét er service!

Det er dog stadig en forholdsvis lille målestok, ikke? Lidt finjusteringer her og der, men hvad med det overordnede billede? Forsynet med nogle af de skarpeste hoveder inden for læringsteknologi bestræber Babbel sig på at være forløber for innovationog til en grad hvor Fast Company magazine uddelte os prisen for værende den mest innovative uddannelsesvirksomhed i 2016.

5.  Vi udarbejder kursusforløb der er både sjove og nemme

Vi er alle i stand til at lære et andet, tredje eller endda fjerde sprog, men griber det tit an på en forkert måde: åbner ordbogen ved A og falder fra ved B, eller antager at en mislykket første samtale på det nye sprog er en indikator for alle fremtidige forsøg. Babbel prædiker for en lidt men ofte-fremgangsmetode hvor et bredt udvalg af relevante lektioner holder dig engageret og fremmer dine læse-, lytte-, skrive- og taleevner. Den rettidige introduktion og repetition af nyt ordforråd og grammatikforklaringer sikrer dig langsigtet fremgang uden at du nogensinde føler dig overvældet.

Babbels app har endnu ikke dansk som opsætningssprog, så vi anbefaler at du downloader appen på engelsk. Dette vil give dig det bredest mulige udvalg af sprog at lære. Hvis du bruger engelsk som dit opsætningssprog, kan du lære i alt 13 sprog—inklusive tysk, fransk, russisk og spansk!

Klar til at gå i gang? Vælg det sprog du vil lære her:
Begynd at lære nu!
Share: